blog, دستور تهیه, دستور تهیه کیک

طرز تهیه شیرینی رولت فرانسوی گردویی

طرز-تهیه-رولت-های-فرانسوی-گردویی

هیچ چیز به اندازه میل کردن یک شیرینی رولت فرانسوی گردویی همراه با یک فنجان قهوه گرم در روزهای سرد زمستانی لذتبخش نیست!

در این بخش از مجله kaffee.ir در خدمت شماییم تا مراحل تهیه شیرینی رولت فرانسوی گردویی را به شما آموزش دهیم.

تهیه این رولت ها آسان است و از آن ها میتوانید در پذیرایی های خود نیز استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی رولت فرانسوی گردویی

مواد لازم تهیه شیرینی رولت فرانسوی: 

1 فنجان کره نرم شده

1/2 فنجان کره ذوب شده

1 بسته پنیر خامه ای

2 فنجان آرد

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 فنجان شکر

2 قاشق غذاخوری پودر دارچین

1/2 فنجان گردو خرد شده

طرز-تهیه-شیرینی-رولت-فرانسوی-گردویی-تهیه-خمیر

تهیه خمیر: 

ابتدا مطمئن شوید که کره و پنیر خامه ای شما در دمای محیط نرم شده اند.

اگر این مواد را مستقیما از یخچال خارج کنید و استفاده نمایید، مواد خمیر رولت های فرانسوی به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد.

بعد از نرم شدن کره و پنیر خامه ای، آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید.

حالا با همزن با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سپس نمک را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر تشکیل شود.

بعد از تهیه خمیر آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را داخل نایلون پلاستیکی بپیچید و داخل یخچال قرار دهید.

اجازه دهید یک ساعت در یخچال بماند تا آماده تهیه یک شیرینی رولت فرانسوی گردویی خوشمزه شود.

طرز-تهیه-شیرینی-رولت-فرانسوی-گردویی-وردنه

پهن کردن خمیر: 

بعد از سرد شدن در یخچال، وقت آن است که خمیر را روی سطح پهن کنید.

با استفاده از یک وردنه هر قسمت از خمیر را به صورت یک دایره پهن کنید.

شما باید خمیر را بین دو قطعه کاغذ روغنی قرار دهید.

آردپاشی سطح و خمیر در اینجا اصلا مناسب نیست، زیرا آرد اضافی می تواند این خمیر را خشک و سخت کند.

طرز-تهیه-شیرینی-رولت-فرانسوی-گردویی-پرکردن-خمیر

پر کردن خمیر: 

پس از پهن کردن خمیر، کره ذوب شده بردارید و با استفاده از یک فرچه دور خمیر را به کره آغشته کنید.

یک قاشق غذاخوری کره باید برای هر قسمت از خمیر کافی است.

سپس 3 قاشق غذاخوری شکر و دارچین مخلوط شده و 2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده روی خمیر بپاشید.

برای بهتر شدن عطر و طعم این شیرینی رولت فرانسوی گردویی بهتر است گردو را کمی تفت دهید و سپس روی خمیر بریزید.

اجازه دهید مقداری از لبه ی خمیر خالی باقی بماند.

طرز-تهیه-شیرینی-رولت-فرانسوی-گردویی-پیچیدن-خمیر

برش و پیچیدن خمیر: 

حالا خمیر را با یک چاقوی تیز به شکل برش های پیتزایی به 12 قسمت تقسیم کنید.

اکنون زمان شکل دادن به کوکی ها است.

از انتهای پهن هر قسمت شروع کنید و خمیر را لوله کنید.

شیرینی های رول شده را کمی به شکل هلالی خم کنید.

سپس به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا روی آنها قهوه ای متمایل به طلایی به نظر برسد.

طرز-تهیه-شیرینی-رولت-فرانسوی-گردویی-تزئین

تزئین رولت های فرانسوی : 

پس ازپخت، رولت ها را به یک سینی توری منتقل کنید.

در حالی که شیرینی ها هنوز گرم هستند، آنها را با کره ذوب شده، دارچین و شکر تزئین کنید.

این کار به شیرینی رولت فرانسوی گردویی شما عطر و طعم کره ای و تردی بیشتری می بخشد.

رولت های فرانسوی شما آماده اند!

نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *