blog, دستور تهیه, دستور تهیه کیک

طرز تهیه ی تیرامیسو ی مجلسی با طعم قهوه

طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

تیرامیسو یک دسر محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است که به دلیل بافت خامه ای خود، طعم بی نظیری دارد.
با وجود اینکه برای تهیه ی تیرامیسو مراحل آسانی را دنبال خواهید کرد اما باید برای آن بسیار حوصله به خرج دهید.

دستور العمل های متفاوتی برای تهیه ی تیرامیسو وجود دارد.
در ادامه ما یکی از بهترین دستور العمل هایی که کاملا امتحان شده است را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو ی مجلسی با طعم قهوه

5 عدد تخم مرغ

10 قاشق غدا خوری شکر

500 گرم پنیر ماسکارپونه

پودر کاکائو به مقدار لازم

بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم

180 میلی لیتر قهوه ی دم شده

طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

مرحله چهارم

یک لایه از کرم هایی که درست کرده اید روی بیسکویت ها بریزید.
دقیت کنید که منافذ خالی کاملا از کرم پر شود.
یک طبقه دیگر  از بیسکویت های آغشته به قهوه روی کرم ها قرار دهید.
و روی آن را با لایه ی دیگر از کرم بپوشانید.
تا جایی که ظرف شما پر شود، می توانید به طبقات خود اضافه کنید.

طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

مرحله سوم

در مرحله ی بعد بیسکویت های لیدی فینگر را آغشته به قهوه می کنید و کف یک ظرف میچینید.
نحوه ی چیدن شما باید به گونه ای باشد که بین هر دو بیسکویت به اندازه ی یک بند انگشت فاصله باشد تا مواد خامه ای به خوبی میان آن قرار بگیرد.
قهوه ای که استفاده میکنید باید  کاملا ولرم باشد.
اگر خیلی سرد باشد جذب بیسکویت نمی شود.
در صورتی که داغ باشد بیسکویت های شما حالت خمیری پیدا می کند.

طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

مرحله دوم

در مرحله ی بعد سفیده و شکر را با همزن هم می زنیم تا جایی که مخلوط سفت شود و از ظرف جدا نشود.

محتوی دو ظرف را به هم اضافه می کنیم و با یک لیسک با هم مخلوط می‌کنیم.

طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

مرحله اول

زرده و سفیده ی تخم مرغ را به طور کامل از هم جدا می کنیم و درون دو ظرف جداگانه قرار می دهیم.
دقت کنید که تعدا سفیده ها باید یکی کمتر از تعداد زرده ها باشد.
به این دلیل که هرچه تعداد سفیده کمتر باشد بافت تیرامیسو ی شما پفکی تر خواهد بود.

طرز تهیه ی تیرامیسوی مجلسی با طعم قهوه

ظرف تیرامیسو را به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای تزیین می توانید از پودر کاکائو استفاده کنید.
تیرامیسو ی شما آماده است.
شما می توانید این دسر را به عنوان میان وعده همراه با قهوه سرو کنید.
اگر تجربه ی موفقی در زمینه ی تهیه ی تیرامیسو دارید حتما در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
شما همچنین می توانید عکس تیرامیسو یی که تهیه کرده اید را برای ما ارسال کنید تا در صفحه اینستاگرام کافی منتشر کنیم.

منبع: www.youtu.be

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *