blog, دستور تهیه, دستور تهیه نوشیدنی

دستور تهیه آسان چای ماسالا

دستور-تهیه-چای-ماسالا

در این مقاله با دستور تهیه آسان چای ماسالا همراه شماییم.

یک فنجان نوشیدنی گرم و معطر و خامه ای، لذت بخش ترین قسمت یک روز سرد پاییزی خواهد بود.

برای تهیه این نوشیدنی فوق العاده فقط در 25 دقیقه و با 8 نوع ماده اولیه در یک قابلمه کوچک آماده اید؟

طرز-تهیه-چای-ماسالا6

چای ماسالا چیست؟

چای ماسالا یک چای خامه دار و ادویه ای است که در هند بیشترین محبوبیت را دارد.

اما امروزه به طور فزاینده ای در سراسر جهان از آن لذت می برند.

تفاوت اصلی بین چای و چای ماسالا این است که چای ماسالا ادویه جات را شامل می شود.
در حالی که چای ساده هندی فقط شامل چای و شیر است.

چای ماسالا به طور معمول از چهار جزء تشکیل می شود:

1-چای سیاه: بهتر است این چای کیسه ای باشد، و همچنین در صورت امکان بدون قهوه باشد.
2-شیر: بهتر است با استفاده از شیر نارگیل و یا شیر بادام هندی این چای را تهیه کنید.
3-شیرین کننده: در این رسپی ما از مقداری شربت افرا استفاده کردیم اما شما میتوانید از هر نوع شیرین کننده ای که مد نظرتان است استفاده کنید.
4-ادویه جات: این ادویه جات شامل زنجبیل ، دارچین ، گل میخک ، هل و فلفل سیاه می باشد.

ادویه جات بسته به دستور العمل متفاوت است، اما ترکیب مورد علاقه ما دارچین، هل، فلفل سیاه، میخک و زنجبیل است.

طرز-تهیه-چای-ماسالا

مواد لازم : 

1 چوب دارچین کامل

6 الی 8 غلاف هل سبز

1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه

3 الی 4 عدد میخک

2 فنجان آب

2 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده (برای عطر و طعم کمتر زنجبیل، به جای رنده کردن، آن ها را برش دهید)

3 قاشق غذاخوری چای سیاه (یا 3الی4 عدد چای کیسه ای)

2 فنجان شیر غیر لبنی (ما از شیر جو دوسر، شیر نارگیل و شیر بادام هندی استفاده می کنیم.)
شیرین کننده ای مانند استویا، شکر نیشکر ارگانیک، یا شربت افرا برای طعم و مزه

طرز تهیه

طرز-تهیه-چای-ماسالا.2

چوب دارچین، دانه هل، دانه های فلفل سیاه و میخک را داخل یک هاون بریزید و کمی خرد کنید.

در تهیه چای ماسالا لازم نیست که آمها را کاملا پودر کنید، فقط کمی خرد کرده و به قطعات کوچک تر تبدیل کنید.

داخل یک قابلمه متوسط، ادویه های خرد شده و زنجبیل ورقه شده را به آب اضافه کرده و روی حرارت زیاد بجوشانید.

سپس حرارت را آرام آرام کاهش داده و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که حدود یک سوم کاهش یابد، روی شعله کم نگه دارید.

طرز-تهیه-چای-ماسالا.3
طرز-تهیه-چای-ماسالا4

حالا چای کیسه ای و شیر دلخواه را اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و به مدت 5 دقیقه پخت را ادامه دهید تا طعم دهنده ها مخلوط شوند.

سپس اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه دم بکشد و چای ماسالا شما عطر و طعم خوبی به خود بگیرد.

شیرین کننده دلخواه را به نوشیدنی اضافه کنید (ما شربت استویا یا افرا را توصیه میکنیم، اما استفاده از شکر سنتی تر است).

قبل از سرو چای از یک صافی مش ریز استفاده کنید.

طرز-تهیه-چای-ماسالا5.

چای ماسالا شما آماده است.

شما می توانید این نوشیدنی را به همراه مقداری شیرینی و یا خرما سرو کنید.

همچنین اگر از فواید نوشیدن این نوشیدنی مطلع نیستید، میتوانید مقاله چای ماسالا چه مزایایی دارد؟  را مطالعه نمایید.

منبع: https://minimalistbaker.com/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *