blog, دستور تهیه, دستور تهیه کیک

طرز تهیه کوکی هالوینی

طرز تهیه کوکی هالوینی

کوکی هالوینی یکی از پرطدرفدارترین کوکی ها، در روزهای پیش از مراسم هالوین هستند.

هالوین یکی از جشن های پاییزی کشور های غربی می باشد که در این جشن معمولا افراد لباس های عجیب و غریب میپوشند و کودکان به جمع آوری کوکی و شکلات میپردازند.

اگر شما هم دوست دارید که این جشن را در خانه خود برگزار کنید، در این مقاله طرز تهیه کوکی های هالوینی را به شما آموزش خواهیم داد.

کوکی هالوینی

1 قاشق چای خوری وانیل

4 فنجان شکر شیرینی پزی

1/4 فنجان پودر مرنگ

رنگ مواد غذایی

وسایل مورد نیاز:

برش زن کوکی

قلم کوکی شماره 1و 2 نوک گرد

مواد لازم :

2 و نیم فنجان آرد شیرینی

1/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق چای خوری نمک

12 قاشق غذاخوری کره

3/4 فنجان شکر دانه ریز

1 عدد تخم مرغ

کوکی هالوینی6

مرحله چهارم

حالا نوبت تهیه مایه رویال می باشد.

شکر قنادی، پودر مرنگ و 1/3 فنجان آب را در یک مخلوط کن به مدت 5 تا 6 دقیقه با سرعت زیاد میکس کنید.

حالا کوکی ها را توسط مایه تهیه شده متناسب با شکل آنها رنگ کنید.

سه چهارم مایه رنگی مورد نظر را در یک کاسه کوچک بریزید و در 1/2 قاشق چای خوری آب هم بزنید.

می توانید 1/4 قاشق چای خوری آب اضافه کنید تا زمانی که به قوام مناسب برسید.

مایه رنگی را داخل قلم نوک گرد شماره 2 بریزید و مابقی را با استفاده از قلم نوک گرد شماره 1 بر روی کوکی ها استفاده کنید.

ر

مرحله سوم

موقعیت ورق های پخت را در فر تغییر دهید و کوکی ها را نیز پس از پخته شدن برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود.

سپس 10 الی 12 دقیقه زمان دهید تا روی کوکی ها قهوه ای و طلایی شود.

حالا کوکی ها را از فر خارج کنید و 5 دقیقه زمان دهید تا روی کاغذ خنک شوند.

سپس آنها را روی یک توری فلزی قرار دهید و اجازه دهید تا یک ساعت به طور کامل خنک شوند.

شما میتوانید ضایعات اطراف خمیر را نیز جمع کرده و برای تهیه کوکی مجددا استفاده کنید.

کوکی هالوینی 10

مرحله دوم

قفسه های فر را در یک سوم بالا و پایین فر قرار دهید و آن را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2 ورق پخت را روی سینی فر پهن کنید.

اجازه دهید خمیر چند دقیقه در دمای اتاق بماند.

یکی از دیسک های خمیر را پهن کنید و با وردنه صاف کنید.

شکل های دلخواه هالووین را با کاتر کوکی برش داده و روی ورق های پخت با فاصله از هم قرار دهید.

این کار را برای دیسک باقی مانده از خمیر نیز تکرار کنید.

کوکی هالوینی -

مرحله اول

آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

کره و شکر دانه ریز را با هم در مخلوط کن بریزید و 5 دقیقه خرد کنید تا ریز و نرم شود.

تخم مرغ و وانیل را هم بزنید، سپس درجه همزن را کم کنید و مخلوط آرد را اضافه کنید.

مخلوط حاصل را هم بزنید تا کاملاً جا یکدست شود.

خمیر حاصل را به نصف تقسیم کنید و به شکل 2 دیسک در بیاورید.

حالا دیسک ها را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

کوکی هالوینی -

مرحله اول

آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.

کره و شکر دانه ریز را با هم در مخلوط کن بریزید و 5 دقیقه خرد کنید تا ریز و نرم شود.

تخم مرغ و وانیل را هم بزنید، سپس درجه همزن را کم کنید و مخلوط آرد را اضافه کنید.

مخلوط حاصل را هم بزنید تا کاملاً جا یکدست شود.

خمیر حاصل را به نصف تقسیم کنید و به شکل 2 دیسک در بیاورید.

حالا دیسک ها را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

کوکی هالوینی 10

مرحله دوم

قفسه های فر را در یک سوم بالا و پایین فر قرار دهید و آن را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2 ورق پخت را روی سینی فر پهن کنید.

اجازه دهید خمیر چند دقیقه در دمای اتاق بماند.

یکی از دیسک های خمیر را پهن کنید و با وردنه صاف کنید.

شکل های دلخواه هالووین را با کاتر کوکی برش داده و روی ورق های پخت با فاصله از هم قرار دهید.

این کار را برای دیسک باقی مانده از خمیر نیز تکرار کنید.

ر

مرحله سوم

موقعیت ورق های پخت را در فر تغییر دهید و کوکی ها را نیز پس از پخته شدن برگردانید تا سمت دیگر آن نیز پخته شود.

سپس 10 الی 12 دقیقه زمان دهید تا روی کوکی ها قهوه ای و طلایی شود.

حالا کوکی ها را از فر خارج کنید و 5 دقیقه زمان دهید تا روی کاغذ خنک شوند.

سپس آنها را روی یک توری فلزی قرار دهید و اجازه دهید تا یک ساعت به طور کامل خنک شوند.

شما میتوانید ضایعات اطراف خمیر را نیز جمع کرده و برای تهیه کوکی مجددا استفاده کنید.

کوکی هالوینی6

مرحله چهارم

حالا نوبت تهیه مایه رویال می باشد.

شکر قنادی، پودر مرنگ و 1/3 فنجان آب را در یک مخلوط کن به مدت 5 تا 6 دقیقه با سرعت زیاد میکس کنید.

حالا کوکی ها را توسط مایه تهیه شده متناسب با شکل آنها رنگ کنید.

سه چهارم مایه رنگی مورد نظر را در یک کاسه کوچک بریزید و در 1/2 قاشق چای خوری آب هم بزنید.

می توانید 1/4 قاشق چای خوری آب اضافه کنید تا زمانی که به قوام مناسب برسید.

مایه رنگی را داخل قلم نوک گرد شماره 2 بریزید و مابقی را با استفاده از قلم نوک گرد شماره 1 بر روی کوکی ها استفاده کنید.

کوکی هالوینی 4--

برای رنگ آمیزی گربه های کوکی هالوینی :

کوکی به شکل گربه را سیاه کنید. 6 ساعت یا حداکثر یک شب اجازه دهید تا مایه رنگ سیاه کاملا خشک شود.

حالا دو چشم سفید برای گربه بکشید و اجازه دهید تا یک ساعت کامل خشک شود.

کوکی هالوینی 4--

برای کوکی هالوینی کدو تنبل :

حاشیه نارنجی را در لبه کدو تنبل با مایه رنگی نارنجی رنگ کنید و اجازه دهید به اندازه یک شب بماند تا سفت شود.

روی ساقه ی کدو ها را با مایه سبز رنگ کنید. حالا یک ساعت به آن زمان دهید تا خشک شود.

کوکی هالوینی 4--

برای رنگ آمیزی اشباح کوکی هالوینی :

کوکی های روح را با مایه سفید رنگ کنید.

اجازه دهید 6 ساعت تا یک شب بماند تا خشک و سفت شود.

نقاط حاشیه شبح را با رنگ های نارنجی و سیاه رنگ کنید و به آن زمان دهید تا سفت شود.

خب کوکی های هالوینی شما آماده اند.

حالا وقت آن است که با یک گریم حسابی خود را برای جشن آماده کنید و این کوکی های خوشمزه را همراه با قهوه نوش جان کنید.

منبع: https://www.foodnetwork.com/

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *