blog, دستور تهیه, دستور تهیه کیک

چگونه کیک بستنی درست کنیم؟

چگونه کیک بستنی درست کنیم؟

آیا به دنبال یک دستور آسان و در عین حال طلایی برای طرز تهیه کیک بستنی هستید؟

این پست مخصوص شماست.

در ماه های تابستانی یک کیک سنتی هرچقدر هم نرم و لطیف باشد، باز هم سنگین به نظر می رسد و کیک های لایه لایه و خنک جایگزین مناسبی در این روزهای گرم می باشند.

به خصوص اگر انتخاب شما کیک بستنی باشد!

نیازی نیست که برای تهیه کیک بستنی روزانه و یا کیک جشن تولد خود یک قناد باشید.

در این مقاله با ما همراه باشید تا تمامی فوت و فن های تهیه یک کیک بستنی خوشمزه و بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

دستور العملی که امروز به اشتراک میگذاریم یک طرز تهیه کلاسیک با ترکیبی از بستنی وانیلی و شکلاتی،گاناش شکلاتی و یک لایه ضخیم از کوکی شکلاتی خرد شده است.

آنچه نیاز دارید:

مواد لازم برای لایه خامه کیک

  • 1 فنجان خامه مخصوص مخصوص کیک سرد
  • 1/2 فنجان پودر قند
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای لایه بستنی

  • بستنی وانیلی به مقدار نیاز
  • بستنی شکلاتی به نسبت بستنی وانیلی

مواد لازم برای لایه پرشده از گاناش شکلات

  • 1 فنجان چیپس شکلات نیمه شیرین
  • 3 قاشق غذاخوری شربت ذرت سبک
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 فنجان خامه مخصوص کیک پزی

مواد لازم برای لایه کوکی شکلاتی

  • یک فنجان کوکی شکلاتی خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 3 قاشق غذا خوری سس شکلات

لوازم مورد نیاز: 

  • یک قالب فلزی ارتجاعی
  • کفگیر یا کاردک افست یکی از موارد ضروری است! از این کفگیر برای صاف کردن لایه های بستنی و سطح کیک هنگام تزئین استفاده می شود.
  • یک ظرف حامل کیک. این وسیله کیک شما را در هنگام انتقال به یخچال از تماس با سایر وسایل محفوظ نگه می دارد.

مرحله اول

ظرف کیک را آماده کنید

قالب فلزی ارتجاعی را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

در این صورت بستنی موجود در کیک بستنی شما در هنگام تهیه ذوب نخواهد شد.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله دوم

آماده سازی کوکی شکلاتی

فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.

در حالی که فر گرم می شود ، کوکی های شکلاتی را چندین بار در غذاساز خرد کنید.

حالا کره ذوب شده را اضافه کنید و چند ثانیه دیگر آن را مخلوط کنید به طوری که خرده کوکی های درشت همواره باقی بمانند.

خرده کوکی ها را روی ورقه پخت بریزید و به طور یکنواخت در یک لایه پخش کنید.

حدود 10 دقیقه آن را بپزید سپس برداشته و بگذارید کاملاً خنک شود.

طرز تهیه کیک بستنی

بعد از خنک شدن، در یک کاسه خرده کوکی های خنک شده را با سس شکلات ترکیب کنید.

مخلوط را هم بزنید تا خرده ها به طور یکنواخت از شکلات پوشیده شوند و سپس دوباره روی ورقه پخت بریزید و در یک لایه نازک پخش کنید.

به مدت 30 دقیقه فریز کنید و سپس به قطعات کوچک و درشت خرد کنید.

حالا مخلوط حاصل را در یخچال نگه دارید تا آماده استفاده شود.

طرز تهیه کیک بستنی

بعد از خنک شدن، در یک کاسه خرده کوکی های خنک شده را با سس شکلات ترکیب کنید.

مخلوط را هم بزنید تا خرده ها به طور یکنواخت از شکلات پوشیده شوند و سپس دوباره روی ورقه پخت بریزید و در یک لایه نازک پخش کنید.

به مدت 30 دقیقه فریز کنید و سپس به قطعات کوچک و درشت خرد کنید.

حالا مخلوط حاصل را در یخچال نگه دارید تا آماده استفاده شود.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله سوم

تهیه گاناش شکلات

در یک قابلمه کوچک ، خامه کیک پزی را کمی حرارت دهید.

آن را از روی حرارت برداشته و سپس روی تکه شکلات های نیمه شیرین شکلات در یک کاسه متوسط ​​شیشه ای بریزید.

مخلوط را هم بزنید تا کاملا یک دست شود.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله سوم

تهیه گاناش شکلات

در یک قابلمه کوچک ، خامه کیک پزی را کمی حرارت دهید.

آن را از روی حرارت برداشته و سپس روی تکه شکلات های نیمه شیرین شکلات در یک کاسه متوسط ​​شیشه ای بریزید.

مخلوط را هم بزنید تا کاملا یک دست شود.

طرز تهیه کیک بستنی

شربت ذرت و وانیل را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

گاناش شما آماده است.

آن را کنار بگذارید و بگذارید کاملاً سرد شود.

طرز تهیه کیک بستنی

شربت ذرت و وانیل را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

گاناش شما آماده است.

آن را کنار بگذارید و بگذارید کاملاً سرد شود.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله چهارم

تهیه لایه بستنی

تا زمانی که گاناش خنک می شود، بستنی وانیلی را از فریزر برداشته و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه روی پیشخوان نرم شود.

وقتی بستنی نرم شد ، حدود نیمی از بستنی وانیلی را درون یک کیسه فریزر بریزید.

گوشه کیسه را ببرید و یک دهانه گرد نیم سانتی ایجاد کنید.

بستنی وانیلی را به صورت فنر شکل دور تا دور ظرف بریزید و تا بالای ظرف این عمل را انجام دهید.

طرز تهیه کیک بستنی

با استفاده از کاردک افست لبه های بستنی را صاف کنید.

شما باید یک دیواره نازک و صاف از بستنی وانیلی در اطراف لبه ظرف ایجاد کنید و یک مرکز توخالی ایجاد کنید تا بستنی، گاناش و مخلوط کوکی داخل آن پر شود.

سپس باید به مدت 20-30 دقیقه آن را فریز کنید تا سفت شود.

طرز تهیه کیک بستنی

با استفاده از کاردک افست لبه های بستنی را صاف کنید.

شما باید یک دیواره نازک و صاف از بستنی وانیلی در اطراف لبه ظرف ایجاد کنید و یک مرکز توخالی ایجاد کنید تا بستنی، گاناش و مخلوط کوکی داخل آن پر شود.

سپس باید به مدت 20-30 دقیقه آن را فریز کنید تا سفت شود.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله پنجم

آماده سازی لایه بستنی کف کیک

بستنی شکلاتی را از فریزر برداشته و اجازه دهید به مدت 15-20 دقیقه نرم شود.

هنگامی که “دیواره” بستنی وانیلی در ظرف محکم شد ، بستنی شکلاتی را با قاشق در وسط قالب کیک قرار دهید که از اطراف با بستنی وانیلی پوشانده شود.

بستنی شکلاتی را با کفگیر افست صاف و یکدست کنید.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله ششم

اضافه کردن گاناش و مخلوط کوکی خرد شده

یک لایه پر و پیمان از گاناش شکلات را روی لایه بستنی شکلاتی بریزید.

سپس لایه گاناش را با کاردک افست صاف کنید.

مخلوط کوکی خرد شده را روی گاناش ریخته و آن را صاف کنید.

حالا ظرف را داخل فریزر بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 الی 30 دقیقه سرد و سفت شود.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله هفتم

روی مواد را با بستنی پر کنید

در حالی که لایه های قبلی در فریزر سفت می شوند، بستنی وانیلی را دوباره برداشته و اجازه دهید روی پیشخوان نرم شود.

بعد از اینکه لایه های شکلات کامل سفت شد، بستنی وانیلی نرم شده را روی لایه های دیگر بریزید.

از کاردک افست استفاده کنید تا بستنی وانیلی به طور یکنواخت روی لایه های دیگر صاف شود.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله هشتم

خارج کردن کیک از قالب

قالب را از فریزر خارج کنید.

یک دستمال را به آب داغ آغشته کنید و در اطراف ظرف بکشید تا بستنی ها از کناره های ظرف نرم شده و محتوای ظرف را خارج کنید.

سپس خامه مخصوص شیرینی را هم زده و روی کیک بمالید و با کاردک صاف کنید.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله نهم

تزئین کیک

حالا میتوانید توسط سنگ های تزئینی و خامه و شکلات کیک خود را زیباتر کنید.

طرز تهیه کیک بستنی

مرحله نهم

تزئین کیک

حالا میتوانید توسط سنگ های تزئینی و خامه و شکلات کیک خود را زیباتر کنید.

طرز تهیه کیک بستنی

نحوه برش کیک بستنی

ابتدا کیک بستنی را از فریزر خارج کنید و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه در دمای اتاق روی پیشخوان بماند.

در حالی که کیک نرم می شود ، یک چاقوی بزرگ و تیز را در یک لیوان آب داغ و بخار آب قرار دهید.

وقتی کیک نرم شد ، چاقو را از آب خارج کرده و روی پارچه تمیز خشک کنید.

کیک را برش بزنید ، از مرکز شروع کنید و با حرکت صاف و رو به پایین به سمت لبه خارجی برش دهید.

برای برداشتن اولین برش از کیک از سرور کیک استفاده کنید.

برش کیک را ادامه دهید ، چاقو را با یک پارچه بین هر برش تمیز کنید و در صورت لزوم چاقو را در حمام آب گرم گرم کنید.

میتوانید این کیک بستنی خوشمزه را در کنار قهوه سرد سرو کنید.

نوش جان.

نظرات و سوالات خود را با ما به اشتراک بگذارید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ دهیم.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *