دستور تهیه, دستور تهیه کیک

طرز تهیه کاپ کیک خانگی برای پذیرایی

طرز تهیه کاپ کیک خانگی برای پذیرایی

با فرا رسیدن نوروز، تصمیم گرفتیم که در این مقاله به آموزش  طرز تهیه کاپ کیک های خانگی برای پذیرایی بپردازیم.

این کاپ کیک های ساده وانیلی را فقط در 35 دقیقه می توانیدآماده کنید و برای پذیرایی نوروزی و عصر های بهاری یا هر تایمی که هوس یک شیرینی خوشمزه و لذت بخش را کردید اماده کنید و بخورید و توجه اطرافیان را به هنرکیک پزی خود جلب کنید.

در ادامه باما همراه باشید.

طرز تهیه کاپ کیک خانگی برای پذیرایی

مواد لازم خامه کره ای:

150 گرم کره آب شده

300 گرم شکر

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

3 قاشق غذاخوری شیر

خمیر رنگ مواد غذایی به انتخاب شما

مواد لازم کاپ کیک: 

110 گرم کره آب شده

110 گرم شکر شیرینی پزی طلایی

2 عدد تخم مرغ بزرگ

2/1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

110 گرم آرد

طرز تهیه کاپ کیک

طرز تهیه:

  فر را در درجه ی 180 یا 160 درجه ی سانتی گراد گرم کنید و یک سینی کیک 12 تایی آماده کنید.

با استفاده از یک همزن برقی 110 گرم کره آب شده را با 110 گرم شکر شیرینی پزی طلایی را باهم مخلوط کنید . و زمانی که کامل باهم مخلوط شدند 2 عدد تخم مرغ بزرگ را به آن ها اضافه کنید و کامل مخلوط کنید.

1/2 قاشق چایی خوری عصاره وانیل و110گرم آرد که کمی به آن نمک اضافه می کنید را باهم مخلوط کرده و سپس کمی از مخلوط را با قاشق داخل مواد کیک ها بریزید .

به مدت 15 دقیقه کیک هارا بپزید تا قهوه ای طلایی شود و یک سیخ وسط هر کیک باشد تا تمیز بیرون بیاید و سپس کیک هارا روی یک توری فلزی بگذارید تا خنک شود .

برای تهیه خامه کره ای ، ابتدا کره آب شده کمی هم بزنید و سپس 300 گرم شکر و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل و کمی نمک به آن اضافه کنید .

آرام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس 3 قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید .

اگر می خواهید کاپ کیک در رنگ های متفاوت داشته باشید ، می توانید از رنگ مواد غذایی استفاده کنید. و آن را با استفاده از قاشق یا قیف روی کیک های خنک شده بریزید.

کاپ کیک شما  آماده است.

حالا میتوانید با آن به همراه یک فنجان قهوه از مهمان هایتان پذیرایی کنید و از آن لذت ببرید.

منبع: www.bbcgoodfood.com

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *