blog, دستور تهیه, دستور تهیه قهوه

قهوه لانگ بلک چیست؟

قهوه لانگ بلک چیست؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی یک فنجان قهوه لانگ بلک سفارش می دهید، پس از چند دقیقه چیزی شبیه به یک فنجان امریکانو برای شما سرو میشود.

شاید در نگاه اول این دو نوع قهوه شبیه به هم به نظر برسند ولی واقعیت چیز دیگری است.

در این مقاله قصد داریم تا به معرفی قهوه لانگ بلک و طرز تهیه این قهوه خوشمزه و خاص بپردازیم.

با ما همراه باشید.

تفاوت اصلی امریکلنو با لانگ بلک در نحوه مخلوط شدن آب گرم با اسپرسو است.

در حالی که یک امریکانو با ریختن آب داغ روی اسپرسو ساخته می شود، برای تهیه قهوه لانگ بلک باید عکس این عمل را انجام دهیم.

در لانگ بلک با ریختن اسپرسو روی آب داغ، گرمای آب بیشتر از آنچه در امریکانو دیده می شود حفظ می شود.

به طور معمول، یک فنجان قهوه لانگ بلک با آب کمتری نسبت به یک امریکانو تهیه می شود.

بنابراین این قهوه غلظت بیشتری دارد، به این معنی که طعم اسپرسو بارزتر است.

قهوه لانگ بلک

قهوه لانگ بلک چیست؟ 

درست مثل امریکانو ، لانگ بلک نیز یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو است.

مواد تشکیل دهنده در هر دو این قهوه ها یکسان است: اسپرسو و آب گرم.

اما تفاوت این دو نوع قهوه، در نحوه آماده سازی آنها است.

لانگ بلک یک نوشیدنی محبوب در استرالیا و نیوزیلند می باشد.

این قهوه در استرالیا و نیوزیلند، به طور سنتی با ریختن یک شات اسپرسو یا ریستریتو روی 100 تا 120 میلی لیتر آب گرم در دستگاه اسپرسوساز تهیه می شود.

قهوه لانگ بلک چیست؟ 

درست مثل امریکانو ، لانگ بلک نیز یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو است.

مواد تشکیل دهنده در هر دو این قهوه ها یکسان است: اسپرسو و آب گرم.

اما تفاوت این دو نوع قهوه، در نحوه آماده سازی آنها است.

لانگ بلک یک نوشیدنی محبوب در استرالیا و نیوزیلند می باشد.

این قهوه در استرالیا و نیوزیلند، به طور سنتی با ریختن یک شات اسپرسو یا ریستریتو روی 100 تا 120 میلی لیتر آب گرم در دستگاه اسپرسوساز تهیه می شود.

قهوه لانگ بلک

تفاوت اصلی امریکلنو با لانگ بلک در نحوه مخلوط شدن آب گرم با اسپرسو است.

در حالی که یک امریکانو با ریختن آب داغ روی اسپرسو ساخته می شود، برای تهیه قهوه لانگ بلک باید عکس این عمل را انجام دهیم.

در لانگ بلک با ریختن اسپرسو روی آب داغ، گرمای آب بیشتر از آنچه در امریکانو دیده می شود حفظ می شود.

به طور معمول، یک فنجان قهوه لانگ بلک با آب کمتری نسبت به یک امریکانو تهیه می شود.

بنابراین این قهوه غلظت بیشتری دارد، به این معنی که طعم اسپرسو بارزتر است.

لانگ بلک

طرز تهیه:

ایتدا از دستگاه اسپرسوساز خود، یک فنجان متوسط اسپرسو بگیرید.

سپس آب داغ را از دهانه مخصوص داخل مخزن آب اسپرسوساز بریزید.

اگر اسپرسوساز شما مجهز به سیستم جوش اور آب نیست می توانید ابتدا آب را بجوشانید و سپس داخل اسپرسوساز بریزید.

مقدار آبی که شما اضافه میکنید، درواقع به این بستگی دارد که می خواهید قهوه نهایی سنگین و غلیظ باشد و یا متوسط و رقیق.

حالا یک الی دو شات اسپرسو را مستقیما روی آب داغ بریزید.

قهوه لانگ بلک شما آماده است.

شما میتوانید روی فنجان خود را قدری تزئین کنید و قهوه را سرو نمایید.

تنظیم حجم آبی که درون فنجان می ریزید می تواند به شما کمک کند تا نوشیدنی خود را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید.

کیفیت قهوه و مهارت های قهوه سازی در چند سال گذشته دچار جهشی کوانتومی به خصوص در استرالیا گردیده است.

روزهای استفاده از شیر برای پوشاندن بسیاری از خطاها در تهیه قهوه تا حد زیادی به پایان رسیده است.

شاید وقت آن رسیده باشد که لاته را به عنوان نوشیدنی مورد علاقه خود کنار بگذارید و لانگ بلک را در آغوش بگیرید.

اولین فنجان را همین الان امتحان کنید!

منبع: www.fivesenses.com.au

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *