blog, دانستنی های قهوه, علمی

کاپینگ قهوه چیست؟

Cupping

شاید شما هم اصطلاح کاپینگ قهوه را بارها شنیده باشید و یا ویدئو هایی از مراسم کاپینگ قهوه دیده باشید.

اما کاپینگ قهوه چیست؟ و هدف از کاپینگ تعیین چه چیزی است؟

در این مقاله از مجله Kaffee.ir به معرفی کاپینگ قهوه می پردازیم.

cupping 2

کاپینگ قهوه چیست؟ 

کاپینگ قهوه یک تکنیک چشایی است.

در این طرز چشیدن، قهوه توسط تولیدکنندگان و خریداران سراسر دنیا از لحاظ کیفیت مورد ارزیابی قرار میگیرد.

در مراسم کاپینگ، قهوه های مختلف از جنبه هایی مانند خلوص، شیرینی، اسیدیته، احساس دهان در هنگام نوشیدن و طعم و مزه نمره گذاری می شوند.

در مراسم کاپینگ قهوه، شرکت کنندگان در یک روز 200 الی 300 نوع قهوه را تست می کنند.

بنابراین نحوه رُست قهوه از اهمیت بالایی برخوردار است.

کاپینگ علاوه بر اینکه یک روش کنترل کیفیت است، راهی عالی برای افزایش دانش شما در مورد قهوه است.

چشیدن قهوه به شما کمک می کند یاد بگیرید که چگونه تفاوت بین ارقام مختلف قهوه و کشور های مبدا قهوه را تشخیص دهید.

cupping 3

نحوه تست و کاپینگ قهوه : 

برای تست قهوه در کاپینگ، ابتدا مقداری معین از دانه های قهوه تازه رُست را داخل فنجان ها ریخته و سپس آب جوش به آن اضافه می شود.

سپس برای جلوگیری از سوختن زبان هنگام چشیدن، قهوه اجازه می یابد تا 3 الی 5 دقیقه خنک شود.

برای چشیدن قهوه، از دو قاشق استفاده می شود.

یکی برای فرو بردن داخل فنجان و دیگری برای دهان و چشیدن قهوه.

نحوه تست و کاپینگ قهوه : 

برای تست قهوه در کاپینگ، ابتدا مقداری معین از دانه های قهوه تازه رُست را داخل فنجان ها ریخته و سپس آب جوش به آن اضافه می شود.

سپس برای جلوگیری از سوختن زبان هنگام چشیدن، قهوه اجازه می یابد تا 3 الی 5 دقیقه خنک شود.

برای چشیدن قهوه، از دو قاشق استفاده می شود.

یکی برای فرو بردن داخل فنجان و دیگری برای دهان و چشیدن قهوه.

در مراسم کاپینگ قهوه، شرکت کنندگان در یک روز 200 الی 300 نوع قهوه را تست می کنند.

بنابراین نحوه رُست قهوه از اهمیت بالایی برخوردار است.

کاپینگ علاوه بر اینکه یک روش کنترل کیفیت است، راهی عالی برای افزایش دانش شما در مورد قهوه است.

چشیدن قهوه به شما کمک می کند یاد بگیرید که چگونه تفاوت بین ارقام مختلف قهوه و کشور های مبدا قهوه را تشخیص دهید.

cupping 3

مقایسه قهوه ها به کشف طعم های جدید کمک می کند

بسياري از مردم تصور مي كنند كه نمي توانند هنگام چشیدن قهوه هاي مختلف طعم های مختلفی را احساس کنند.

در ابتدا بهتر است با تمرکز بر اینکه مزه قهوه کاراملی یا شکلاتی است، یا اینکه دارای ته مزه ای از توت یا میوه است، تفاوت های ظریف را کشف کنید.

هنگامی که شروع به شناسایی طعم ها کردید، می توانید فکر کنید که کدام توت یا میوه می تواند باشد.

طعم و مزه قهوه مستقیماً تحت تأثیر آب و هوا و ارتفاع رشد قهوه قرار می گیرد، اما مهمترین نقش را خاک و نوع قهوه ایفا می کنند.

به عنوان مثال قهوه عربیکا کنیا اسیدیته متوسط رو به بالا و دارای عطر توت سیاه است، در حالی که قهوه عربیکا اتیوپی با رایحه گل و شیرین است.

cupping 6

چندین دهه تلاش برای تبدیل شدن به یک تیستر ماهر

اگرچه می توان چشیدن را امتحان کرد، اما تبدیل شدن به یک تستر چیره دست، موضوع دیگری است.

تبدیل شدن به یک تستر حرفه ای، به علاقه زیاد به قهوه و همچنین صبر و حوصله زیاد نیاز دارد.

به کمک این توانایی ها و با پشتکار و تست بسیار قهوه شما می توانید به یک تستر کاپینگ قهوه حرفه ای تبدیل شوید، و عطر و طعم های مختلف قهوه و کشور های مبدا قهوه را در کسری از ثانیه تشخیص دهید.

منبع: https://www.baristainstitute.com/

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *