دستور تهیه, دستور تهیه کیک

طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت کیک قرمز

روش پخت کیک ردولوت

کیک ردولوت یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است. اغلب افراد کیک ردولوت را معمولا از مغازه‌های شیرینی فروشی تهیه می کنند یا زمانی که به کافی شاپ می‌روند یک تکه کیک ردولوت به همراه چای یا قهوه میل می‌کنند.

اما پخت کیک ردولوت کار ساده‌ای است و به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. در این قسمت دستور تهیه کیک را میبینید.

مواد لازم تهیه کیک ردولوت

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک رد ولوت و باتر میلک

جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو : 2 قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
آرد کیک : 350 گرم ( 3 فنجان )
کره بدون نمک : 1.2 فنجان ( 115گرم )
شکر : 2 فنجان ( 400 گرم )

روغن : 1 فنجان (240 میلی لیتر )
تخم مرغ : ۴ عدد
عصاره وانیل خالص : 1 قاشق غذا خوری
سرکه سفید : 1 قاشق چایخوری
رنگ قرمز خوراکی : دو قاشق غذاخوری
باتر میلک : 1 فنجان (240 میلی لیتر )

طرز تهیه باتر کیک

مراحل تهیه باتر میلک

باتر میلک موجود در کیک ردولوت بطور آماده در فروشگاه های ایرانی وجود ندارد.
برای تهیه ی آن در خانه فقط کافیه یک پیمانه شیر که باید پرچرب باشه رو بذاریم تا به دمای محیط برسه و بعد یک قاشق غذاخوری آبلیمو بهش اضافه کنیم حالا مواد رو کمی هم میزنیم تا شیر و آبلیمو مخلوط بشن.
بعد میذاریم تا برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند بعد این مدت شیرمون کمی میبره و روش مقداری غلیظ میشه. حالا باتر میلک ما حاضره به همین راحتی.

باتر میلک در تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت کیک قرمز

مراحل تهیه کیک ردولوت 

مرحله 1

در یک کاسه بزرگ آرد ، شکر ، جوش شیرین ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم. این مخلوط را دو یا سه بار الک میکنیم.

در یک کاسه بزرگ دیگر ، روغن ، کره ، تخم مرغ ، رنگ قرمز خوراکی، سرکه و وانیل را با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله 2

با استفاده از یک میکسر، مواد خشک را درون مواد مرطوب مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند و یک خمیر یکدست ایجاد شود.

مرحله 3

قالب کیک را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک به دست آمده را در قالب بریزید و قالب را داخل فر در دمای 176 درجه سانتی گراد بگذارید.

مرحله 4

۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پختن کیک کافی است. پس از گذشت دقیقه 30 یک خلال دندان داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک چسبناک نبود کیک پخته است و میتوانید از قالب جدا کنید.

اگر هم خمیر به خلال دندان چسبید کمی دیگر زمان بدهید تا کیک کاملا پخته شود.
بلافاصله بعد از پختن و پف کردن کیک آن را از قالب جدا کنید.

طرز تهیه کیک ردولوت کیک قرمز
طرز تهیه کیک ردولوت
طرز تهیه کیک ردولوت

مرحله 5

اجازه دهید تا کیک سرد شود و سپس آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. برای این ‌که یک کیک ردولوت صاف و زیبا داشته باشید بهتر است قسمت رویی کیک را که سطحی ناصاف است را هم با چاقو ببرید و به این ترتیب دو لایه صاف و یکدست برای کیک به دست بیاورید.

برای لایه میانی و لایه روی کیک بهتر است از خامه پنیری استفاده کنید. برای تهیه خامه پنیری ، پنیر خامه‌ای، شکر و کره نرم شده را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه میکس کنید تا یک مایه خامه‌ای صاف و یکدست به دست بیاید.

تهیه کیک ردولوت
کیک ردولوت تهیه کیک ردولوت
کیک ردولوت

مرحله 6

روی لایه اول کیک را کاملا با خامه پنیری خوب بپوشانید. حالا لایه دوم را هم روی لایه اول کیک بگذارید و با خامه ی پنیری تمام سطح کیک را بپوشانید.

روی سطح کیک ردولوت را با خامه قنادی و مغز گردو یا هر میوه و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید بعد از تزیین کیک بهتر است به مدت ۳ ساعت آن را در یخچال بگذارید تا کیک طعم خامه و پنیر را خوب به خودش بگیرد.

کیک شما آماده است.

حالا میتونید با یک فنجان چای یا قهوه کیک خوشمزه تون رو میل کنید و لذت ببرید. اگر این کیک رو درست کردید لطفا نظرتون رو برای ما بذارید. همچنین میتونید عکس کیکتون رو برای ما بفرسیتد تا در اینستاگرام kaffe.ir منتشر کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *