در روز های سرد سال بهترین راه برای گرم کردن بدن از درون، نوشیدن مایعات و نوشیدنی های گرم به همراه ادویه های گرم کننده است. پیشنهاد میکنیم برای فصل های سرد سال چند مدل تهیه نوشیدنی یاد بگیرید تا گهگاهی آن ها را تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده میل کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ی 4 مدل نوشیدنی گرم و انرژی بخش آشنا کنیم.
تهیه نوشیدنی گرم شماره 1
پانچ میوه ای گرم
این نوشیدنی تسکین دهنده ی روح که با آب میوه و مواد گرمی مانند زنجبیل و دارچین تهیه میشود، میتواند شما را در روز های سرد سال گرم نگه دارد.
ترکیبات پانچ میوه ای گرم :
آب پرتغال : 1.2 لیتر
آب لیمو : 60 میلی لیتر
آب سیب : 250 میلی لیتر
سیب خورد شده : یک عدد
چای سبز : 1.2 لیتر
پرتغال خورد شده : سه عدد
زنجبیل تازه خورد شده : به مقدار دلخواه
چوب دارچین : دو عدد
مغز گردو رنده شده : به مقدار دلخواه
تمام مواد بجز آب لیمو و میوه ها را در یک ظرف ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید.
بعد از 5 دقیقه زمان ظرف را از روی حرارت بردارید و آب لیمو و میوه ها را به آن اضافه کنید.
نوشیدنی گرم شماره 2
شکلات داغ سفید
برای این نوشیدنی دلنشین تمام چیزی که شما نیاز دارید، چهار ماده و ده دقیقه زمان است.
شیر : 4 لیوان
شکلات سفید ذوب شده : 1 لیوان
عصاره وانیل خالص : 1 قاشق چایخوری
نمک : اختیاری
شیر را گرم کنید. شکلات سفید و عصاره ی وانیل را در ظرفی جدا روی حرارت قرار دهید تا کاملا ذوب شود و مخلوط یک دست شود.
اگر میخواهید شیرینی آن را متعادل کنید مقداری نمک به آن اضافه کنید.
سپس محتویات ظرف را به شیر اضافه کنید.
نوشیدنی شماره 3
کاهوا
کاهوا یک چای کشمیری است که با دارچین هل و زعفران طعم دار میشود. این نوشیدنی گرم برای روز های سرد سال بسیار مناسب است.
چای سبز کشمیر : 1 قاشق چایخوری
آب : 3 لیوان
زعفران، دارچین و هل : به مقدار دلخواه
بادام خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
عسل : 1 قاشق غذا خوری
آب را گرم کنید. زعفران و هل و دارچین را در آب اضافه کنید و بگذارید 3-4 دقیقه بجوشد.
حرارت را خاموش کرده و چای سبز را به آب اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه عسل و بادام خورد شده را به مخلوط اضافه کنید.
نوشیدنی شما آماده است. نوش جان
نوشیدنی گرم شماره 4
موکا
برای کسانی که از طرفداران قهوه و شکلات هستند، موکا یک نوشیدنی خوشمزه و دلچسب است.
قهوه اسپرسو : 1 شات
پودر شکلات : 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری
شیر : نصف فنجان
خامه قنادی : به مقدار دلخواه
ابتدا پودر کاکائو و شکلات را داخل یک ظرف میریزیم، سپس مقداری آب جوش به آن اضافه میکنیم و پودر را با قاشق حل میکنیم تا حالت کاراملی پیدا کند.
سپس قهوه ی اسپرسو را به مخلوط اضافه میکنیم پس از آن شیر بخار زده شده (اگر امکان بخاردادن شیر رو نداشتین فقط شیر رو گرم کنین) را روی آن میریزیم.
خامه ی قنادی را با تزیین روی فنجان موکا اضافه میکنیم.
یا میتونین مثل این عکس چند عدد مارشملو بندازین داخل فنجون 🙂
نوش جان