دستور تهیه, دستور تهیه کیک

دستور پخت کیک باقلوا – نسخه تصویری و صوتی

طرز تهیه کیک باقلوا

چه چیزی از این بهتر که در یک بعد از ظهر یک فنجان چای را به همراه برشی از یک کیک خوشمزه بنوشیم. پیشنهاد امروز ما به شما کیک باقلوا است که به دلیل بافت نرم خود بسیار دلپذیر است. با ما همراه باشید تا دستور پخت کیک باقلوا را یاد بگیرید.

مواد لازم جهت تهیه کیک باقلوا

۲ لیوان آرد
۱ لیوان شکر
۱ لیوان ماست شیرین
۱ لیوان روغن مایع
۲ قاشق چای خوری بیکینگ‌ پودر
زعفران به میزان لازم
۴ عدد تخم مرغ

 

طرز تهیه خمیر کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا

در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر به کمک همزن مخلوط می کنیم تا مخلوط کرم رنگ و غلیظ شود . نحوه ی هم زدن هم باید به صورت دورانی و در یک جهت باشد. در غیر این صورت کیک به خوبی پف نخواهد کرد.

طرز تهیه کیک باقلوا

سپس روغن را به محتوی اضافه کرده و ۲ دقیقه هم می زنیم. دقت کنید در صورت تمایل به جای روغن از کره ی گیاهی هم می توانید استفاده کنید. در مرحله ی بعد ماست را اضافه می کنیم. برای انسجام بهتر کیک باقلوا بهتر است از ماست کم چرب استفاده کنید. حالا زعفران را اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا رنگ مخلوط یکدست شود.

طرز تهیه کیک باقلوا

برای خوش رنگ تر شدن زعفران لازم است بعد از ساییدن آن چند تکه یخ به آن اضافه کنیم و به مدت نیم ساعت درون فریزر قرار دهیم . سپس روی بخار آبجوش زعفران را دم کنید.

بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و تا سه مرتبه الک کنید. الک کردن باعث می شود اکسیژن بین منافذ آرد قرار گیرد و در این صورت آرد شما پک تر خواهد بود.

طرز تهیه کیک باقلوا

سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد تر اضافه کنید.

طرز تهیه کیک باقلوا

ظرفی که قرار است خمیر کیک باقلوا را درون آن بریزید چرب کرده و مقداری آرد هم به کف ظرف بزنید. دقت کنید که مقدار آرد اگر زیاد از حد باشد باعث می شود که یک قشر نامطلوب بر سطح کیک ایجاد شود.

اگر از ظروف سیلیکونی استفاده می کنید نیازی نیست به کف ظرف خود آرد بزنید.

فر را از ۱۵ دقیقه قبل و با دمای ۱۸۰ درجه گرم می کنیم.
ظرف را درون فر قرار می دهیم و حدود۳۰ تا۴۰ دقیقه میذاریم بپزه تا جایی که روش طلایی بشه و وقتی خلال دندان رو توش فرو کنیم چیزی بهش نچسبه.

مواد لازم شربت کیک

۱ لیوان‌ آب
۱ لیوان‌ شکر
۱ قاشق چای خوری پودر هل
زعفران به میزان لازم
۱/۴ لیوان گلاب
آبلیمو به میزان دلخواه

طرز تهیه شربت کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا

برای تهیه شربت و یا شهد باقلوا ، در ظرفی آب و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید.
وقتی شکر کامل درون آب حل شد و کمی به جوش افتاد، آبلیموی تازه را اضافه کنید.

روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید برای 20 دقیقه بجوشد تا شربت به قوام مورد نظر برسد.
در اواخر این زمان، گلاب و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید.
پس از 2 دقیقه زیر آن را خاموش کرده، در محیط قرار دهید تا شربت خنک شود.

در مرحله ی آخر بعد از اینکه هر دو یعنی کیک و شربت سرد شدن، شربت رو میریزیم روی کیک تا کاملا جذب کیک بشه. شما همچنین می توانید با پودر پسته و نارگیل روی کیک خود را تزئین کنید.

( دستور تهیه نوشیدنی های مختلف را بخوانید. )

کیک باقلوای پرشهد و خوشمزه شما آماده است، امیدواریم از خوردنش لذت ببرید. نظرتون در مورد این دستور پخت رو می تونید در قسمت نظرات برامون بفرستین. از کیک باقلواتون عکس بگیرین و برامون بفرستین تا در اینستاگرام کافی منتشر کنیم.

2 نظر در “دستور پخت کیک باقلوا – نسخه تصویری و صوتی

  1. سارا گفت:

    سلام ، من این کیک رو درست کردم خیلی خوب شد 🙏🙏🙏

    1. سعید گفت:

      سلام. متشکرم 😊 اگر مایل بودید عکسش رو بفرستید در اینستاگرام kaffee منتشر کنیم 🤗

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *