دانستنی های قهوه, دستور تهیه, دستور تهیه قهوه

راهنمای تهیه قهوه با قهوه ساز دستی کلور (clever)

راهنمای-تهیه-قهوه-با-قهوه-ساز-دستی-کلور-(clever)

بسیاری از علاقمندان قهوه با توجه به محدودیت های موجود، برای تهیه قهوه دلخواه خود از قهوه ساز های دستی استفاده می کنند.
از این رو این قهوه ساز ها از طرفداران زیادی برخوردار می باشند.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه قهوه با استفاده از یکی از این قهوه ساز های دستی آشنا کنیم.

قهوه ساز کلور

معرفی قهوه ساز دستی کلور:

کلور یکی از ابزارهای دستی برای دم آوری قهوه است که به دلیل راحتی استفاده از آن ، برای همه قابل استفاده است.

قهوه ای که با کلور دم آوری می شود ، قهوه ای است با غلظت بالا ، بسیار شبیه به فرنچ پرس با این تفاوت که چون فیلتر کاغذی دارد ،قهوه ای صاف و شفاف بدون ذرات ریز ته نشین شده در انتهای فنجان برای شما اماده می کند.
با حجم بیشتر و شدت طعمی کمتر نسبت به اسپرسو

این وسیله از پلاستیکی ساخته شده که در برابر دما مقاوم است و برای مصارف خوراکی مشکلی ایجاد نمی کند.
همچنین دارای فیلتر های کاغذی آزمایشگاهی و بهداشتی برای جدا سازی تفاله از قهوه است.

برای تهیه قهوه با کلور ، برخلاف قهوه ساز های برقی ، همه چیز در دست شماست.
با کنترل چند فاکتور می توانید به راحتی قهوه ای مناسب با ذائقه خود تهیه کنید.

برای یادگیری طرز تهیه قهوه با قهوه ساز دستی کلور با ما همراه باشید.

مواد و وسایل مورد نیاز:

  • قهوه تازه آسیاب شده با درجه آسیاب متوسط ریز
  • قهوه ساز دستی کلور
  • فیلتر کاغذی
  • آب داغ با درجه حرارت 93 درجه سانتی گراد
  • یک عدد فنجان یا لیوان
مواد و وسایل مورد نیاز
قهوه ساز کلور

آب داغ را اضافه کنید.

برای هر ۱۲ گرم، ۲۰۰ گرم آب.

بعد از اضافه کردن آب، چند بار هم بزنید و در کلور را بگذارید تا سرد نشود.

قهوه-ساز-کلور

قهوه آسیاب شده را داخل کلور بریزید.

برای هر نفر ۱۲ گرم قهوه درنظر بگیرید.

تهیه-قهوه-با-کلور

فیلتر کاغذی را داخل کلور بگذارید و آن را با آب داغ کاملا خیس کنید .

این کار برای این است که بو و طعم کاغذ وارد قهوه شما نشود.

بعد آب داخل کلور را تخلیه کنید.

قهوه ساز کلور

به نظر می رسد قهوه شما آماده است. (:

کلور را روی لیوان گذاشته تا قهوه تخلیه شود.

حالا می توانید قهوه خود را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید.

قهوه ساز کلور

از آنجا که کلور بر روی صفحه گرم نگهدارنده قرار ندارد و بدنه آن نیز عایق حرارتی نیست، بهتر است در هنگام دم آوری قهوه، برای جلوگیری از سرد شدن قهوه درب کلور را ببندید.

قهوه ساز کلور

سه دقیقه زمان دهید و دوباره آب و قهوه را هم بزنید.

نکات مهم

برای بدست آوردن عطر و طعم خوب و قهوه خوشمزه، چند نکته را در نظر بگیرید:

  • آسیاب قهوه برای استفاده در کلور باید درشت باشد.
    به این معنی که قهوه آسیاب شده برای اسپرسو، مناسب استفاده در کلور نیست.
    چون ذرات ریز پس از خیس شدن به سرعت به کاغذ می چسبند و اجازه نمی دهند که قهوه تخلیه شود.
    همچنین قهوه شما بسیار تلخ خواهد شد.
    ذرات قهوه آسیاب شده باید چیزی شبیه به دانه های شکر یا کمی درشت تر باشد.
  • آبی که برای دم آوری قهوه استفاده می کنید نباید جوش باشد.
    چون قهوه را می سوزاند.
    دمای حدود ۹۲ تا ۹۴ درجه مناسب است .
    می توانید با استفاده از دماسنج مایعات، دمای آب را کنترل کنید.
    * مقاله آب مناسب برای دم آوری قهوه را مطالعه کنید.
  • ما زمان ۳ دقیقه را برای دم آوری قهوه با کلور پیشنهاد می دهیم ولی برای اینکه قهوه کاملا مطابق با سلیقه شما باشد ، می توانید این زمان را کمتر یا بیشتر کنید.
    هرچه زمان بیشتر باشد ،غلظت و شدت طعمی افزایش می یابد.
    * از این وسیله می توانید برای تهیه انواع دمنوش هم استفاده کنید و تجربه متفاوتی از آنها داشته باشید.

از قهوه خود عکس بگیرید و برای ما ارسال کنید تا در اینستاگرام kaffee.ir منتشر کنیم.

سوالات و نظرات خود را نیز برای ما کامنت کنید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

 

نویسنده: شمس آبادی

منبع: kaffee.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *