دستور تهیه, دستور تهیه کیک

طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک-شکلاتی

اول این مواد رو آماده کنید 🙂

مواد لازم کیک شکلاتی
پیمانه اندازه گیری شیرینی پزی

مواد لازم

  • 2 عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه کره آب شده
  • 2 پیمانه شکر
  • 2.5 پیمانه آرد سفید
  • 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
  • یک قاشق مربا خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری نمک میوه
  • یک پیمانه شیر
  • یک قاشق سوپ خوری سرکه سفید
  • نصف پیمانه کاکائو
  • یک پیمانه آب جوش
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • گردوی خورد شده برای روی کیک

در تهیه کیک شکلاتی برای اندازه گیری مواد لازم بهترین کار اینه که از پیمانه های استاندارد استفاده کنین. پیمانه های استاندارد شیرینی پزی رو میتونین از فروشگاه هایی که لوازم قنادی میفروشند تهیه کنید.

( مقاله های دستور تهیه کیک را بخوانید. )

مواد لازم کیک شکلاتی

مواد لازم

  • 2 عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه کره آب شده
  • 2 پیمانه شکر
  • 2.5 پیمانه آرد سفید
  • 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
  • یک قاشق مربا خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری نمک میوه
  • یک پیمانه شیر
  • یک قاشق سوپ خوری سرکه سفید
  • نصف پیمانه کاکائو
  • یک پیمانه آب جوش
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • گردوی خورد شده برای روی کیک

برای اندازه گیری مواد لازم بهترین کار اینه که از پیمانه های استاندارد استفاده کنین. پیمانه های استاندارد شیرینی پزی رو میتونین از فروشگاه هایی که لوازم قنادی میفروشند تهیه کنید.

پیمانه اندازه گیری شیرینی پزی

حالا که مواد رو آماده کردید طبق دستور تهیه زیر برید تا کیک شکلاتی رو درست کنید.

درست کردن این کیک شکلاتی خیلی ساده است و البته خیلی خوشمزه

این کیک شکلاتی بافتی بسیار نرم و لطیف داره

ابتدا کره رو آب می کنیم و بعد شکر و وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.
سپس با همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم. دقت کنید که نباید بیشتر از این هم بزنید چون باعث میشه کیک پف نکنه.

بعد تمام مواد خشک رو در یک ظرف جدا با هم الک می کنیم (کاکائو، آرد، جوش شیرین و …)
در یک ظرف جدا شیر و سرکه را با هم مخلوط میکنیم تا شیر ببره.
یک مقدار از مواد خشک را به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم.
بعد هم میزنیم و کم کم همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.

برای جلوگیری از سفت شدن مواد کم کم شیر را هم اضافه می کنیم و همین طور کامل هم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط بشن.

بعد از ترکیب کردن همه مواد آب جوش را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در انتها کف قالب رو با روغن چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم.

درجه حرارت فر برای درست کردن این کیک شکلاتی باید ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشه و به مدت ۴۵ دقیقه کیک داخل فر بمونه.

بعد از اینکه کیک درست شد باید صبر کنید تا کاملاً سرد بشه تا بتونید اون رو بدون مشکل از قالب جدا کنید.

حالا می تونید با هر روشی که دوست دارید روی اون شکلات بمالید.

من این دو روش را پیشنهاد می‌دهم :

1- شکلات صبحانه تهیه کنید و به روش بن ماری فقط کمی گرم کنید تا شل بشه و روی کیک بمالید.

2- شکلات تخته یا شکلات تلخ پارمیدا ۶۰ درصد تهیه کنید و با وزن معادل خودش خامه مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری قرار بدین تا شکلات و خامه کامل باز بشن و با هم ترکیب بشن و بعد می تونید روی کیک بریزید و نوش جان کنید.

یک نکته : اگر شکلات زیاد حرارت ببینه بافت یکدست خودش رو از دست میده و حالت دونه دونه پیدا میکنه. پس روی حرارت ملایم و فقط به روش بن ماری شکلات رو آب کنید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *